29 Eylül 2018 Cumartesi

TAVUKLU ETİMEK SALATASI

   

Malzemeler 
Etimek
Haşlanmış tavuk eti
Sarımsaklı yoğurt
Kavrulmuş havuç tendeki
Konserve mısır
Konserve kapya biber
Kornişon turşu
Maydanoz
Üzerini süslemek için patates püresi

Etimekler bir borcuma dizilir üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür, üzeri tavuk eti ile kaplanır. Çapraz olarak kapya biber, kornişon turşu, mısır, maydanoz ve havuçla kaplanır. Üzerine de patateslerden yapılan civcivlerle süslenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler yayınlar

GÖR BENİ /kitap tanıtımı (Azra Kohen)

    Gör Beni, Azra Kohen’in 593 sayfalık cumhuriyet ve cumhuriyet öncesi dönemi kıyaslayan, merak etmemizi ve sorgulamamızı sağlayan zev...